Jana RM25,000 Sebulan Dari Rumah

Tawaran RAHSIA Khas Kepada Anda Seorang Sahaja!...

Salam sejahtera kawan-kawan semua,

STOP melakukan apa-apa yang anda sedang lakukan sekarang. Naikkan volume video di atas dan berikan saya hanya 5 minit dari masa anda yang berharga ini.

Anda memang cukup bertuah sekali kerana telah menemui halaman web saya ini.


Daripada: David
Tarikh: Ahad, 06 Mac, 2016
Dari: Kepong, KUALA LUMPUR


Mengapa?

Kerana tawaran yang ingin saya kemukakan di sini adalah hanya terhad kepada anda seorang sahaja.

Saya tidak membuka tawaran ini kepada pihak awam secara besar-besaran. Saya tidak memasang kain rentang di tepi lebuhraya atau mengambil satu muka surat iklan di Harian Metro. Sebaliknya, tawaran ini adalah tawaran persendirian kepada anda seorang sahaja.

Tawaran ini dibuka secara kecil-kecilan dan kepada orang tertentu sahaja dalam jumlah yang kecil.

Formula Rahsia Khas Untuk Anda!

Mengapa anda patut menerima tawaran ini?

Kerana tawaran yang saya kemukakan ini adalah cara untuk mengubah hidup anda buat selama-lamanya selepas ini.

Sebelum saya teruskan lagi, biar saya terangkan dengan jelas bahawa apa yang saya tawarkan di sini bukan mana-mana MLM, bukan skim cepat kaya, bukan skim pelaburan, bukan unit trust atau insuran atau apa-apa pun yang anda mungkin fikirkan.

Lain dari yang lain.

Jadi apa pula yang saya tawarkan. Terus-menerus saya tawarkan sini dengan begitu jelas sekali tanpa berselindung, tanpa hanky panky ialah peluang untuk saya menjadi jurulatih ANDA yang akan mengubah kehidupan anda buat selama-lamanya dalam masa 5 minit lagi.

Saya akan bocorkan kepada anda HARI INI SAHAJA satu RAHSIA yang saya sendiri telah gunakan untuk mengubah hidup saya dan copy paste segala rahsia ini untuk anda menjana RM25 ribu sebulan.

Saya JAMIN! Anda akan menerima rahsia hebat saya dan anda akan bekerja rapat dengan saya sehingga anda berjaya.

Sebelum itu, saya ingin meminta anda memantau kembali kehidupan anda sekarang.

Lihat kehidupan anda hari ini

Pernahkah anda terfikir mengapa hidup anda tidak seperti yang anda impikan selama ini. Mengapa anda selalu tidak cukup duit?

Mengapa nasib selalu tidak menyebelahi hidup anda?

Anda lihat di sekeliling anda ramai hidup senang-lenang dan bahagia sekali, boleh berbelanja sewenang-wenangnya, sementara anda sentiasa sahaja tidak cukup wang?

Pernahkah anda terfikir yang kehidupan anda ditakdirkan begini sahaja dan tiada apa yang anda dapat lakukan untuk mengubahnya?

Perlu tak anda paksa diri untuk bangun setiap pagi dan rasa macam sentiasa tiada tenaga sahaja? Sentiasa letih dan muram, tiada arah tujuan dalam hidup anda?

Anda menyampah dengan pekerjaan anda dan benci bos anda tetapi rasa tiada jalan keluar dan perlu memaksa diri untuk terus bekerja di tempat kerja anda?

Mengapa orang lain begitu mudah sekali untuk berjaya di dalam kehidupan mereka sedangkan apa yang anda lakukan sentiasa tidak menjadi sahaja?


Kehidupan Anda Akan Berubah Selepas Ini

Percayalah saya akan mengubah segala-galanya untuk anda SEKARANG. Setelah anda menerima RAHSIA saya ini, anda akan mula menjana RM25 ribu sebulan dan mungkin lebih lagi tidak henti-henti.

Siapa saya?

Nama saya ialah David dari Kepong, Kuala Lumpur. Saya telah berjaya menjumpai rahsia bagaimana untuk menjana duit di Internet sebanyak RM25ribu sebulan tanpa modal tanpa apa-apa pendidikan dan tanpa sebarang connection.

Ya betul, saya hari ini menjana RM25 ribu sebulan atas angin tanpa perlu bekerja atau melakukan apa-apa.  

Sekarang saya akan bocorkan segala formula saya kepada anda. Saya tidak mahu bercerita panjang, saya hendak lakukan satu perkara sahaja - bantu anda menjadi seorang JUTAWAN dalam masa 5 minit!

Saya juga sama seperti anda dahulu, mencari segala jalan dan lubang untuk mencari sumber pendapatan tambahan, tetapi tiada arah tujuan dan idea untuk mencarinya. Saya telah membelanjakan banyak masa serta ribuan ringgit mencuba segala skim cepat kaya, buku-buku dan juga segala e-book yang ada di luar sana. Dan yang cukup menyedihkan, tiada satu pun berhasil untuk diri saya.

Dulu saya menjadi seorang eksekutif di sebuah syarikat oil and gas terkemuka negara. Namun oleh kerana kegawatan harga minyak dunia, syarikat saya telah membuat keputusan untuk memberi saya VSS iaitu membuang saya dari alam pekerjaan menjadi seorang pelarian tanpa nakhkoda. Tiada arah tujuan di dalam hidup ini. Tiada pedoman.




Saya masih teringat dahulunya, hendak bayar sewa rumah flat murah saya pun tidak mampu, inikan pula membayar pinjaman bulanan kereta Proton Iswara buruk saya. Ketika itu, saya masih teringat - saya hanya mampu makan burger Ramly siang dan malam.




Kemudian Tanpa Di Sangka...

Satu hari semasa berada di hadapan komputer saya di rumah, memikirkan mengapa nasib saya sebegini selama ini, saya telah mendapat satu ilham dari sebuah forum hacker blackhat yang mencengkam sesiapa yang mendengarnya! Lalu tanpa membuang masa lagi, saya mencuba formula yang saya hasilkan atas angin ini.

Woww!! Betul-betul MENJADI....




Saya Sekarang Lain Dari Yang Dulu!

Hari ini, saya menjana RM25 ribu sebulan dari Internet sahaja dan anda memang cukup bertuah kerana sekarang saya ingin berkongsi segala ilmu dan formula rahsia yang telah saya guna supaya anda juga dapat kehidupan yang lebih bermakna dan bebas melakukan apa sahaja yang anda mahu, bukan kerana anda terpaksa melakukannya.

Saya telah menjumpai sistem rahsia yang sesiapa dapat gunakan untuk menjana pendapatan dalam masa 5 minit sahaja.

Ya, dalam masa 5 minit tanpa sesen modal dan perlu melakukan beberapa langkah mudah sahaja, sesiapa dapat melakukannya. Sistem rahsia ini adalah suatu revolusi rahsia yang tidak pernah di lihat di Malaysia sebelum ini. Anda sekarang berpeluang mendapat pendapatan tetap secara sambilan dan boleh dilakukan dari rumah anda sahaja.

Tiba Masa Untuk Anda Belajar Formula Rahsia

Saya akan membocorkan segala rahsia saya kepada anda. Kawan-kawan saya kata saya gila kerana hendak membocorkan ini semua! Rahsia saya telah membantu ramai orang menjana pendapatan yang hampir tidak dapat dipercayai.

Ramai yang telah menggunakan formula rahsia saya untuk menjana pendapatan antara RM10,000 ke RM30,000 sebulan. Rahsia ini bukan sahaja berkesan untuk diri saya tetapi kepada sesiapa yang menggunakannya. Anda juga boleh mencapai sebanyak ini jika betul-betul menggunakan sistem rahsia saya ini.

Ramai Yang Telah Berjaya Menggunakan Sistem Rahsia Saya Untuk Menjana Pendapatan Berganda! Lihat beberapa testimoni-tesmoni mereka-mereka yang telah berjaya melakukannya.

Testimoni Terkini Pembeli Buku Panduan

“Saya memang teruja sekali dengan teknik Mr David ini. Mudah dan cepat untuk dijalankan untuk menjana pendapatan bulanan. Sesuai untuk orang yang hilang kerja seperti saya.”

Lim, Cheras, Kuala Lumpur


“TQ TQ TQ... Selamat saya dan keluarga sekarang hanya kerana Mr David yang canggih serba serbi. Teknik meletup letup.”

Ghafar, Rawang, Selangor


“Memang menjadi. Tiap-tiap hari saya dapat RM50 yang datang setiap saat. Best nyer..”

Juliyana, Seremban, NS


“Wow.. tak sangka ya! Saya sarankan kepada sesiapa yang ingin buat duit. Dengar dan ikut Mr David ini!”

Ramesh, JB, Johor


“Terima kasih kerana telah membantu saya untuk mencapai pendapatan tambahan sebanyak RM10,000 sebulan. Sekian.”

Nizam, Muar, Johor


“Your formula works. Can you do seminar? I'm willing to pay whatever it takes to here the formula from the horse's mouth.”

Ah Meng, Damansara, KL


“Saya mula-mula sangsi tapi what the hell kan what is there to loose. Sekarang bersyukur saya telah lakukan pelaburan paling best dengan Mr David!”

Sheri, Wangsa Maju, KL

Sekarang.. Sistem Rahsia Saya Lebih Canggih!

Setelah 2 bulan mengaut keuntungan darinya, saya telah melicinkan lagi mesin pendapatan saya ini supaya sesiapa yang menggunakannya dapat terus menjana wang tanpa perlu melalui segala rintangan yang saya hadapi dahulu untuk menjana pendapatan besar saya ini.

Kadang-kadang ada hari-hari yang saya langsung tidak melakukan apa-apa tetapi saya tetap menjana ribuan ringgit terus ke akaun bank saya. Ada satu ketika, saya pergi makan angin ke kota London selama seminggu.




Setibanya di rumah, saya terkejut melihat wang sebanyak RM 25 ribu di dalam akaun bank saya. Entah dari mana pun tak tau. Sistem ini hebat kerana duit masuk begitu sahaja.

Perlukan Bukti Jelas? Ini lah Actual Screen Shot Akaun Bank Saya




Bagaimana Anda Dibayar? Terus ke Akaun Bank Anda!

Kenapa Saya Bocorkan Rahsia Ini?

Pada mulanya saya memang tidak berhajat untuk memberitahu sesiapa. Dari langsung tidak ada wang di dalam poket saya setiap hari, terus boleh membeli sebuah rumah baru dan pelbagai kereta-kereta mewah di depan rumah saya, sudah semestinya kaum keluarga dan kawan-kawan saya akan bertanya. Berkali-kali saya ingatkan keluarga saya supaya jangan memberitahu sesiapa bagaimana kita buat duit.

Kemudian pada satu hari, sahabat rapat saya sejak kecil datang melawat dan memberitahu yang dia akan jatuh muflis tidak lama lagi. Terus, saya terfikir, saya ada dua pilihan, satu adalah dengan memberi dia sahaja wang untuk menyelesaikan segala hutangnya. Atau dua, saya boleh ajarkan segala sistem rahsia yang saya telah cipta ini. Memang betul, beberapa minggu selepas itu, dia sudah dapat melangsaikan hutang RM 60,000 dia dan juga terus membeli sebuah kereta Kia baru.


Saya seolah-olah mendapat kepuasan yang hebat kerana berjaya membantu rakan saya ini. Dari situ, saya pun terfikirlah juga untuk membantu ramai lagi sebagaimana saya membantu rakan saya tadi. Tetapi untuk berjumpa ramai orang dan menceritakannya agak melecehkan bagi diri saya. Saya sudah menjadi seorang jutawan, mengapa saya perlu bersusah-payah berjumpa orang sana-sini. Dari situ, saya mendapat idea untuk menulis segala-gala formula rahsia yang saya cipta ini supaya sesiapa sahaja dapat melakukannya dan dengan izin yang Maha Esa dapat menjadi kaya seperti saya.

Buku Lengkap Rahsia Jutawan Saya!
Baru Di Lancarkan Dan Boleh Di Perolehi Di Sini Sahaja!

Sukacita saya perkenalkan buku yang saya hasilkan sendiri selama sebulan supaya teknik-teknik rahsia saya jelas dan mudah diikuti. Segala teknik rahsia saya di bocorkan secara terus terang sahaja tanpa meleret-leret dan terus kepada matlamat untuk menjadikan anda kaya dalam sekelip mata sahaja.

Nilai sebenar hasil karya saya ini adalah dalam ribuan ringgit berdasarkan tawaran yang saya terima dari seorang ahli perniagaan Cina yang mahu membolot segala idea di dalam buku saya ini.

Anda sekarang tidak akan ada alasan lagi untuk tidak menjadi kaya dalam masa 5 minit. Buku saya hanya 50 muka surat sahaja, bermakna anda mungkin akan mengambil masa 15 minit sahaja untuk habis membacanya! Kalau anda seperti saya, saya memang selalunya tidak akan dapat habiskan membaca sesuatu dalam masa 1 hari. Oleh kerana itu, saya tekad berusaha-keras menyediakan buku ini supaya sesiapa dapat membacanya dalam masa 15 minit sahaja.

Ia memang cukup ajaib!

Bagaimana Dan Siapa Saya Dapat Membantu?

  1. Saya dapat tunjukkan bagaimana untuk mengisi bank akaun dan ASW / ASB hingga penuh kepada sesiapa yang hampir muflis!

  2. Saya dapat tunjukkan bagaimana untuk bersuka-ria di tengah bulan sementara orang lain menunggu gaji masuk hujung bulan kepada sesiapa yang masih belum bekerja!

  3. Saya dapat tunjukkan bagaimana boleh mendapat pendapatan tetap tanpa perlu bangun awal pagi bekerja dari jam 8 pagi hingga ke 10 malam kepada mana-mana pelajar yang sedang mencari pekerjaan.

  4. Saya akan ajar bagaimana mendapat pendapatan tambahan dari rumah sahaja tanpa berjauhan dari keluarga tersayang kepada mana-mana suri rumah.

  5. Saya boleh beri panduan kepada mereka yang sudah meluat tengok muka boss mereka sepanjang hari. Samada anda berkerja swasta ataupun kerajaan, saya dapat bantu sesiapa sahaja.

  6. Saya akan beri cahaya kepada mereka yang tidak mempunyai sebarang pendidikan atau pengalaman.

Dan SESIAPA sahaja...

Jadi... Berapakah Kos Rahsia Anda Ini?

Secara jujur saya katakan, saya sepatutnya mengenakan harga yang tinggi untuk sesiapa yang ingin membeli buku saya ini sama seperti untuk pergi ke mana-mana seminar. Ini kerana anda akan mendapat manfaat yang jauh lebih besar dari membuang masa anda ke seminar-seminar yang tidak menceritakan rahsia yang sebenarnya. Rakan-rakan saya meminta saya meletakkan harga dalam RM 4,000 kerana memikirkan masa serta kudrat yang telah saya letakkan untuk menghasilkan buku ajaib ini. Saya memang hampir terpengaruh juga, tetapi saya berhajat untuk mencuba dahulu harga istimewa saya buat masa ini. Saya akan naikkan kembali, jika saya rasa jualan semakin meningkat.


Sepatutnya harga saya RM1,950.00

RM1,950.00 RM500.00 RM200.00 RM150.00

Memperkenalkan harga istimewa RM150 sahaja sebelum tarikh yang saya tetap di halaman web ini. Periksa di bawah samada tawaran ini masih lagi valid.

Tujuan saya memberi tawaran istimewa RM150 buat sementara ini adalah mudah kerana:

Satu - Saya mahu membina "word of mouth" dan menyebarkan alamat halaman web saya dan membina rangkaian saya terlebih dahulu. Apabila saya mencapai tahap yang saya inginkan saya akan kembalikan semula ke harga asal.

Dua - Saya ingin mengumpul data dan testimoni dari orang ramai dan mahu melihat ROI (Pulangan Atas Pelaburan) yang mereka dapat supaya saya dapat meletakkan pada harga yang lebih berpatutan (lebih tinggi) dari harga istimewa saya ini. Saya merasakan nilai yang sepatutnya adalah dalam RM 2,000 ke atas sahaja. Saya akan meletakkan semula ke harga tersebut sebaik sahaja saya selesai melakukan ini.

Jadi, tunggu apa lagi? Cepat sebelum anda terlambat! Pesan segera untuk mendapatkan pulangan yang lebih tinggi kerana setelah tawaran di atas berakhir, saya tidak dapat menjanjikan apa-apa lagi.

Ingat

100% Jaminan Wang Akan Di Kembalikan!

Saya akan melenyapkan terus segala risiko yang anda mungkin tanggung dengan memberi jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. Segala risiko sekarang berada dengan saya. Anda boleh membaca segala maklumat yang saya hidangkan di dalam buku saya secara percuma sahaja dan mendapat wang anda kembali jika anda tidak berpuas-hati.

Mudah sahaja. Jika ia tidak menjadi untuk anda, anda akan dapat kembali semua wang anda. Jika anda telah berusaha mencuba segala teknik yang saya telah jelaskan tetapi masih lagi tidak mendapat keputusan seperti yang anda hajati, saya tidak akan teragak-agak untuk memulangkan kembali 100% wang anda.

Turun ke bawah dan cari butang TEMPAH untuk lakukan tempahan sekarang juga!

Transaksi Duit Bertubi-tubi Masuk Terus Ke Akaun Anda Sendiri

Teknik rahsia saya ini adalah 100% menurut undang-undang dan peraturan Internet menurut akta kerajaan Malaysia. Tidak perlu was-was.

Anda Akan Dapat Bonus-Bonus Istimewa!

Jika anda masih lagi 50/50 atau kurang pasti lagi, saya akan terus menjadikan ia sebuah tawaran yang tidak dapat ditolak lagi. Saya akan masukkan sekali bermacam-macam bonus yang tidak ternilai harganya. Anda boleh menyimpan kebanyakan bonus ini walaupun anda telah meminta supaya wang anda dikembalikan. Tawaran-tawaran bonus saya ini bernilai lebih dari RM10,000 untuk diakses. Tawaran bonus ini diberikan buat sementara WAKTU ini sahaja. Saya berhak untuk menarik tawaran ini bila-bila masa sahaja.

Saya anggarkan bila dicampur-campur nilai segala bonus yang saya sertakan secara percuma sini adalah dalam RM11,400! Tetapi saya berikan secara PERCUMA sahaja untuk hari ini.

Tawaran Istimewa

RM1,950.00 RM500.00 RM200.00
Hanya RM150.00

(tawaran ini berakhir pada 31 Ogos 2016)

Dengan menekan butang "Tempah" atau pautan "Order Sekarang", anda dengan ini menyatakan dan mengakui bahawa anda telah membaca, memahami dan bersetuju dengan Terma & Syarat FormulaRahsia.com

Apa Yang Anda Fikirkan Lagi?
Order Sekarang!

Jadi sebagai penutup, saya ingin ingatkan anda. Hidup ini hanya sementara, pastikan anda hidup dengan luar biasa di dunia ini. Jangan biarkan orang lain mengambil-alih kehidupan anda di dunia ini.

Rampas peluang ini sekarang juga sebelum terlambat. Moga anda dapat apa yang anda idamkan selama ini.

Kehidupan anda akan berubah dalam masa 5 minit lagi. Percayalah!

Sekian dan ikhlas dari saya David, TERIMA KASIH.



Sekian terima kasih,



ps. Saya akan membantu anda hand to hand dan one on one bagi memastikan anda berjaya. Anda tidak akan di biarkan begitu sahaja selepas membeli buku panduan RAHSIA saya.

pps. Teknik saya sedikit blackhat tetapi 100% mematuhi undang-undang Malaysia. Anda tidak perlu risau atau was-was dalam menggunakannnya.